Voorwoord

RITTAL NEWS
Rittal Application Center,
klantencases en
productnieuws

Beste Rittal gebruiker,

Hier zijn we terug, ondertussen met ons vierde digitale Rittal News magazine.

In deze editie willen we ons Rittal Application Center (RAC) in de kijker zetten. Misschien was je er wel bij tijdens de opening? Beleef het allemaal opnieuw, of ontdek wat je gemist hebt via onze aftermovie. We gaan ook dieper in op hoe het RAC tot stand is gekomen en wat we daar allemaal doen.

Rittalseptember202363_squared
Mario Van Bever

Bij de opening waren er verschillende workshops, vier om correct te zijn. We hebben er een reportage van gemaakt, zodat je alles nog eens rustig kan bekijken. Heb je vragen, geef mij of één van onze accountmanagers zeker een belletje. We lichten jou heel graag in over de mogelijkheden van het RAC.
Ook onze draadconfectie draait op volle toeren, wil je een draadset geproduceerd zien, neem dan contact op met mij.

Verder in deze editie zetten we ook onze Rittal Automation Systems (RAS) producten in de kijker. We beginnen met de Perforex voor al jouw uitsnijdingen en boringen en gaan dan naar draadconfectie via de Wire Station & Wire Terminal. Deze zijn steeds te bezichtigen in ons RAC op aanvraag.

We kiezen in deze Rittal News niet voor één medewerker in de kijker, maar voor het hele RAC team. Lees hun verhaal in de sectie interview.

Als klantencase vind je in dit magazine “Optidrive”. Ze vertellen hoe zij gebruik maken van het RAC en ook RiPanel, met specialisatie in het ontwikkelen van robots voor steenverwerkende bedrijven.

Zoals jullie zien heeft iedereen zo zijn eigen reden om Rittal te contacteren.

Last but not least, Zien we jou binnenkort terug op één van onze activiteiten? Je vindt ons overal terug, op het terrein, online en bij seminaries. Ga zeker eens kijken op onze website, klik hier en schrijf je zeker in. Tot binnenkort.

Veel leesplezier!

Mario Van Bever

Business Development Manager
Rittal Belgium
signature