Workshop

Engineering

Eenvoudige en
gebruiksvriendelijke
online configuratie
RittalJuni2023253
Filip Raman, Product Manager voor kastsystemen en stroomverdeling, belichtte tijdens zijn workshop de verschillende gebruiksvriendelijke en gratis online configuratietools die Rittal ter beschikking stelt.

Filip Raman, Product Manager voor kastsystemen en stroomverdeling, belichtte tijdens zijn workshop de verschillende gebruiksvriendelijke en gratis online configuratietools die Rittal ter beschikking stelt. Zo is er de RiPanel-configuratietool, waarmee de gebruiker snel de nodige behuizing kan samenstellen, aangeven welke componenten en uitsparingen nodig zijn en deze tekening meteen kan doorsturen naar het Rittal Application Center ter voorbereiding door de Perforex.

Filip Raman gaf ook meer informatie over de Power Engineering-tool voor technical consulting en het design van laagspanningsborden tot 6.300 ampère in het VX-25 Ri4Power-gamma en RiTherm, de handige tool waarmee de gebruiker online de meest geschikte kast en klimatisatie-units kan selecteren op basis van de maximale interne kasttemperatuur en externe omgevingstemperatuur.

Bekijk de volledige workshop via onderstaande clip.

RittalJuni2023252
Workshop Engineering

Therm

Softwaretool voor de klimatisering van kasten/behuizingen

De softwaretool Therm voert de tijdrovende berekening van de benodigde klimatisering uit en maakt een voorselectie van geschikte producten.

Aan het einde van de berekening ontvang je gedetailleerde documentatie. Dit biedt jou maximale zekerheid bij het configureren van de optimale klimatisering.

Alle berekeningen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van IEC/TR3 60890 AMD 1 en DIN 3168 voor kast-koelaggregaten. Berekeningen van te hoge temperaturen volgens DIN EN 61439 zijn met slechts één klik te realiseren.

Power Engineering

 Voor een eenvoudige configuratie van Ri4Power-laagspanningssystemen.

RiPanel

Alle functies op een rij
  • Snelle en op toepasbaarheid gecontroleerde kast- en toebehorenselectie
  • Eenvoudige planning van uitsparingen en boringen, inclusief realtime visualisering van de configuratie in 3D
  • Automatisch genereren van bestel- en productiegegevens en van normconforme documentatie
  • Directe overname van de configuratie in EPLAN Pro Panel
  • Aanmelding bij de webshop voor uitgebreide prijsinformatie en bestelmogelijkheden