ARTIKEL

Rittal Webshop

Nieuwe functionaliteit

Zoals jullie wellicht weten beschikt Rittal reeds meer dan 2 jaar over een eigen webshop. Hiermee is het natuurlijk mogelijk om zelf bestellingen in te geven die dan rechtstreeks in ons systeem binnen komen en verwerkt worden. Toegang tot deze webshop laat je ook toe alle bestellingen op te volgen, of ze nu via de webshop geplaatst zijn of niet maakt niet uit. Je kan dus perfect al je openstaande orders zien met alle details.

 

Via onderstaande link komen jullie op de login pagina terecht. 
Nieuwe gebruikers kunnen zich  hier registeren. 
Meer functionaliteit kan je  terugvinden op onze blog FAQ: Webshop | Rittal

Regelmatig krijgen we  de vraag of het mogelijk is om verschillende rechten toe te kennen aan verschillende gebruikers. Bijvoorbeeld de ontwerper wil graag de bestelling zien, maar hij mag niet de mogelijkheid hebben om te bestellen. 
Deze nieuwe functionaliteit is nu ook beschikbaar voor onze webshop. 


Hoe werkt dit nu?


Heel eenvoudig. 
Als klant stel je een ADMIN gebruiker aan die alle rechten heeft en deze ook beheerd voor de andere collega’s in de firma. Na de goedkeuring van jullie bedrijf worden  de andere contacten aangemaakt, maar zonder rechten. Het is dan aan de ADMIN gebruiker om persoonlijke rechten toe te kennen aan elke gebruiker .
De collega’s kunnen  ook steeds rechten aanvragen bijv.  bij wijzigingen.   

Meer details over deze ADMIN functionaliteit kan je ook terugvinden op onze blog FAQ: Webshop | Rittal


Heb jij nog andere vragen of wensen, laat het ons zeker weten. 

Stuur jouw bericht  naar sales@rittal.be of bel ons op: 09/353.91.45  

PS. De voorraad van onze producten kan je ook steeds online consulteren via onze website. Ga naar het product en je ziet direct of het product voorhanden is. Heb je meerdere producten nodig, geef dit in en je krijgt de info wanneer deze leverbaar zijn. Je hebt hiervoor geen login nodig op de webshop.