Voorwoord

RITTAL NEWS
klantencases en productnieuws

Beste Rittal gebruiker,

Hier zijn we terug, ondertussen met ons derde Rittal Nieuws magazine in elektronisch formRittalPortret15aat. Zoals de meeste leveranciers kiest ook Rittal voor meer digitaal. Wist je bijvoorbeeld dat ook onze website in een nieuw kleedje zit en ons PowerPink overgegaan is in meer Rood? Ga zeker eens kijken op www.rittal.be.

Ook in deze editie hebben we heel wat voor jullie klaar staan. Informatie over enkele producten met de focus op de toepassingen en maar liefst drie klantencases.

Allereerst willen we jullie informeren over hoe belangrijk de juiste temperatuur is in de kast en hoe je condens kan vermijden. Onze RiPanel configurator is ook in een nieuw kleedje gestoken en de functionaliteit is uitgebreid; denk dan o.a. aan de AE kasten in Stainless Steel die zijn toegevoegd. Jij gebruikt toch ook al deze RiPanel configurator van Rittal?

Voor wat staat CMCIII en ook wat is de toepassing? Hoor ik daar het monitoren o.a. gebruikt in serverruimtes? Bescherming is natuurlijk heel belangrijk in de IT sector. Bij de standaard producten staan we ook even stil bij onze RiLine oplossing. Efficiënte stroomverdeling is waarvoor je dit gamma aan producten gebruikt. Ook de energiebesparing door gebruik te maken van de Blue e+ oplossing is een hot topic op dit moment.

We zetten een aantal nieuwigheden in de kijker:

  • Avercon: De oplossing van deze machinebouwer voor pakjesbedrijven en leveranciers om minder lucht te versturen.
  • Octave: Wat te doen met oude autobatterijen? Octave weet er wel weg mee. Lees hier alles over hun batterijkasten en de toepassingen.
  • EME: Bij Electro Mechanic Equipment zijn ze gespecialiseerd in het inbouwen van middenspanningscomponenten, de oplossing voor energieverdeling & procesoptimalisatie.

Dat wij “leveringen op tijd” hoog in het vaandel hebben, dat wisten jullie al. Vandaar dat we hier gekozen hebben om één van onze vrachtwagenchauffeurs in de kijker te zetten, samen met onze dispatcher. Lees hier hun verhaal.

We nemen jullie ook mee in het verhaal van de “digitale twin”, de digitale transformatie is in volle opgang. Ook onze collega’s van Eplan spelen hierop in. De samenwerking tussen Rittal en Eplan is dan ook cruciaal, zeker voor aansturen van de Rittal machines gebruik makende van Eplan Pro Panel.

Last but not least, Zien we jou binnenkort terug op één van onze activiteiten? Je vindt ons overal terug, op het terrein, online en bij seminaries. Ga zeker eens kijken op onze website, klik hier.


 

Veel leesplezier!

Mario Van Bever

Business Development Manager
Rittal Belgium
signature