Voorwoord

RITTAL NEWS kent
volledige make-over

Beste Rittal lover,

blog_mario_van_bever_150x150Je kent waarschijnlijk de Rittal News nog? De Rittal krant, in A3 formaat, waar iedereen graag eens in snuisterde naar artikels die hij/zij interessant vond.

Ook wij springen op de digitale trein en stellen je graag het digitale Rittal News magazine voor. Het is ontzettend flexibel, je kan meteen navigeren naar het artikel dat je voorkeur geniet en doorklikken naar meer uitgebreide productinformatie, video’s, toepassingen, enz.
Je hebt ook de mogelijkheid om artikels meteen door te sturen naar een collega, klant of kennis die hierin ook geïnteresseerd kan zijn, want sharing is caring.

Wat mag je nu verwachten in deze eerste editie?

De applicaties blijven key maar ook onze Rittal medewerkers, de Rittal producten, en het laatste nieuws over webinars en seminaries komen aan bod.
Zoals steeds mag je van ons een aantal interessante “case stories” verwachten. Deze editie telt er terug drie op een rij:

  • Waarvoor gebruikt Infrabel de Rittal outdoor kasten voor hun GSM-R netwerk?
  •  Hygienic Design kasten zijn een must in de voedingsproductie.
  •  Hoe de papierfabriek van Langerbrugge - Stora Enso werkt aan zijn toekomst.
Ons serviceteam zet de installatie van de Perforex in ons “Rittal Modification Center” in de spotlights. Wie kan dit beter dan de specialisten zelf?
Ons IT-team geeft je meer info over de nieuwste ventilatieoplossingen.

Gebruik jij onze Rittal Configurator nog niet? Lees dan zeker het interview met Rittal medewerker Jeffrey De Ruyte, onze RiPanel specialist. Ik ben er zeker van dat hij je overtuigt om online aan de slag te gaan.

Veel leesplezier!

Mario Van Bever

Business Development Manager
Rittal Belgium
signature